top of page
Yazı: Blog2_Post
Ara

Fantastik Sever Dergi hakkında

Selamlar Sevgiler Fantastik Severler, ben Fantastik Sever Bey.


Fantastik Severler tarafından Fantastik Severlere çıkarmaya çalıştığımız bir dergi bu.

Bir dakika yahu FSB, bekle! Nasıl Dergi, Nerede Dergi ve hangi Fantastik Severler?


Bunu bu site üzerinde yazıyor oluşum komik elbette fakat sağ yukarıdaki "Yazılar" butonunun, sağındaki, tıklayarak gidebildiğiniz dergi. Bastığınız takdirde açılacak sayfada aşağı doğru kaydırılarak okunan dergi (Evet Dergi çıkaracak denli geri kafalıyız fakat bunu kaydırmalı yapacak kadar da teknolojiye aşina). Amacımız (veyahut amacım) insanlara kısa hikayelerini, şiirlerini, çizerlerin çizdiklerini paylaşabilecekleri bir platform vermek, sağlamak. Bunu sadece bu şekilde topluma hizmet olsun diye yaptığımı sanmayın lakin sakın, zira hayır, bir neden daha var. Ben büyük bir dergi severim de aynı zamanda. Ben de okuyacağım ve okumam için önce böyle bir şeyin var olması gerek.


İnsanların hızlı tüketim çağında mümkün mertebe her şeyi dinleyerek ya da izleyerek tükettiğinin biz de farkındayız, amma velakin her zaman yaptığımız gibi okumak ve yazmak ile gideceğiz çünkü this is the way. Derginin aylık yayınlanıyor olması da aynı şekilde "Binge" kültürüne alışmış ve sevdiği şeyin hemen o anda devamını isteyen kişilere uzak olacaktır elbet, fakat okumaya uzaklaştığımız şu günlerde, yazı okumak için durmadan blog takip etmek yerine, aylık bir bülten zannediyorum alışkanlıklarımıza daha uygundur. Her giriştiğim proje gibi bu projenin de büyük bir beklentisi, milyonlara ulaşma hevesi yok başladığımız noktada. Erişilebilirliği daha makul kılmak ve Youtube'daki videoları metine dökmek, okumak isteyen insanlara da okuyacakları şekilde içeriğimi sunmak hedefiyle blog açmaya çalışırken, aslında tam teşekküllü bir siteyi karşılayabileceğimi ve bu sitede de pek tabii bir dergi çıkarabileceğimi fark ettim. Fantastik Sever E-Dergi, İnternet Dergisi, bu sitede ve isteyenlerce. İyi Günler.


 

Şu an itibariyle [04.03.2021] Derginin Nisan sayısı hazırlanıyor. İlk ay ve ilk deneme, dolayısıyla her şey şeffaf. Yapıldığı esnada görebiliyorsunuz :D Ücretsiz olduğunu hiçbir yere yazmadım, unuttum! Umarım insanlar ücretli zannetmezler.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page